• (+30) 2310474762
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Συμμετοχή στο συνέδριο 15th International Conference on Distributed Computing in Sensor Systems, Σαντορίνη, 29-31 Μαΐου 2019

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Συμμετοχή στο συνέδριο 15th International Conference on Distributed Computing in Sensor Systems με επιστημονικό άρθρο:

Sotiris Nikoletseas, Pantelis Tzamalis, Pantelis Vikatos, “A hybridization of Mobile Crowdsensing, Twitter Analytics, and Sensor Data for the holistic approach of pollen onsets detection”, 15th International Conference on Distributed Computing in Sensor Systems (DCOSS 2019), Santorini Island, Greece, 29-31 May 2019, pp. 188-191. 

Η δημοσίευση αυτή πραγματοποιεί μία πρώτη απόπειρα διαχείρισης πληθοποριστικών υποκειμενικών δεδομένων που λαμβάνονται από χρήστες μιας web εφαρμογής και χρήστες κοινωνικών μέσων όπως το Twitter, σε συνδυασμό με δεδομένα αντικειμενικών μετρήσεων αισθητήρων (εύρεσης τοποθεσίας - GPS από έξυπνα κινητά, και αισθητήρων μέτρησης γύρης), τα οποία συσχετίζονται με την εμφάνιση αλλεργικών συμπτωμάτων. Με την επεξεργασία και ανάλυση των συγκεντρωμένων αυτών υβριδικών δεδομένων (υποκειμενικών/αντικειμενικών), γίνεται μια οπτικοποίηση της εμφάνισης αλλεργίας στις διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με δυνατότητα προσαρμογής σε οποιαδήποτε γεωγραφική περιοχή, και στην Ελλάδα ειδικότερα. Στόχος της εργασίας αυτής είναι ένα προστάδιο της συγκέντρωσης, επεξεργασίας και ανάλυσης δεδομένων πληθοποριστικής πληροφορίας, και της εφαρμογής στατιστικών μετρικών και μοντέλων Μηχανικής Μάθησης, που θα εφαρμοστούν και θα αξιοποιηθούν συμπληρωματικά στην γενική πλατφόρμα του PAT, για τον υπολογισμό και την υπόδειξη εμφάνισης αλλεργικών συμπτωμάτων σε χρήστες της εφαρμογής.

Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εργασία.

Εισήγηση του καθηγητή Σ. Νικολετσέα.
Εισήγηση του καθηγητή Σ. Νικολετσέα.
Παρουσίαση της εργασίας.
Εισήγηση του καθηγητή Σ. Νικολετσέα.

© 2024 Vidavo.